MAMINA MAZA v 2018

Ker se leto počasi zaključuje, je spet čas za mini pregled leta, da si bom med dopustom lahko zadala nove cilje, da se bom lahko zavedala, koliko vas sploh je tukajle in da bom lahko hvaležna, da se moj trud dejansko izplača.

Leto 2018, ali četrto leto Mamine maze, je bilo zame zagotovo nekaj posebnega. Leto, ko smo dobili čisto novo mamino mazo, ki nam že 9 mesecev lepša življenja, leto, ko je moja prva mamina maza dopolnila 5 let, leto, ko sem tudi sama veliko razmišljala o svoji življenski poti in svetu nasploh. Kot ambasadorka projekta Ustavi.se, sem spregovorila tudi o izčrpanosti. Moji prispevki so bili zato včasih kritični, na trenutke polni jeze, mnogokrat zelo izpovedni, vedno pa zelo iskreni. In vi ste jih sprejeli čisto vse. Hvala vam! <3 

788.029 ogledov strani ste mi namenili! Vau! Dvakrat vmes ste mi celo sesuli stran 🙂 Najbolj bran prispevek je bil čustven zapis novorojenčka svoji mamici – https://maminamaza.si/pustiva-si-6-tednov/, ki ga je prebralo kar 93.940 ljudi! Povprečno je mojo stran obiskalo 2.251 obiskovalcev na dan. Glede na to, da sem bila letos precej neaktivna, saj sem se posvečala predvsem Ianu in nisem veliko pisala, sem zelo vesela, da mi je uspelo obdržati vašo pozornost. 

Leto 2018 je bilo tudi leto, ko se je začela vsepovprek uporabljati beseda influencer. S svojimi 20.000 sledilci in z vodenjem influencerske skupine Mami blogerke, so me ljudje, skupaj z mnogimi, pospravili v še en nov predalček, ki je začel dobivati precej negativno konotacijo. S kar nekaj intervjuji in zapisi, sem se trudila, da bi spremenila mnenje ljudi, nato pa spoznala, da je najbolje, da se s tem ne obremenjujem, izhajam še naprej iz sebe, iz svojega srca in obdržim fokus na tistem, kar je meni zares pomembno: kreirati vsebine, ki bodo v pomoč nosečnicam, mladim mamicam in staršem vseh otrok. Zato sem manj delala na ambasadorstvih, in več na vsebinah na portalu. Kmalu bodo dokončane in se že zelo veselim.  Torej še četrto leto nekje med blogom in portalom. 

V novem letu si želim, da bi spet prevladale dobre vsebine, da bi si spet vzeli čas in prebrali tudi kakšno objavo za ustvarjanje z otroki, da bi se znali ustaviti, brati z užitkom, brez hitenja, da bi našli čas, ko smo vsi skupaj na OFF, izklopljeni iz vseh naprav, ko si vzamemo čas drug za drugega in zase. Da bi znali uživati življenje, naše mamine maze gledati naravnost v oči in se mnogo in veliko in še več crkljali <3 


Poglej tudi

Komentiraj