KAJ JE MAMINA MAZA?

Mamino mazo sem ustanovila Anja Oman, z enim namenom: širiti znanje, izkušnje, ljubezen in dobro voljo med druge starše in bodoče starše ter njihove zlate otročke. 🙂 Kmalu po ustanovitvi se mi je pridružila še sestra Katarina Oman, brez katere Mamina maza ne bi bila niti pol toliko lepa niti pol toliko kvalitetna.

ZAKAJ MAMINA MAZA? Ker si pod tem izrazom predstavljava srečnega, navihanega, varnega, nasmejanega, včasih malo nagajivega, domišljije polnega, zdravega, iskrivega in ljubljenega otroka.

Danes pod tem imenom deluje aktivna spletna stran, na kateri najdejo svoje mesto večinoma mamice in nosečnice. Dopolnjujeta pa jo tudi FACEBOOK in INSTAGRAM profil.

KDO SMO

MAMINA MAZA sva Anja in Katarina. Sestri in dve pozitivni, prijazni, ljubeči, strokovno podkovani in energični ljubiteljici vsega, kar je povezano z majhnimi otroki – vse od prvega utripa srčka v trebuščku pa tja nekja do konca osnovne šole. Najino poslanstvo je pomagati vsem nosečkam, mladim mamicam, pa tudi očkom, da bodo vaše mamine maze zdrave, vesele in zadovoljne že od bivanja v trebuščku naprej. Najprej za vas skrbno pripravljava različne koristne članke, vas vabiva na brezplačna predavanja za bodoče starše in vodiva nosečke skozi zdravo nosečnost. Nato se z mladimi mamicami druživa na predavanjih na vse pomembne teme, ki jih je nujno potrebno obdelati in jih skupaj z njihovimi malimi zakladki vodiva skozi prvo leto življenja. Ko se mamine maze že malo bolj osamosvojijo, pa pomagava skrbeti za njihov razvoj, njihovim mamicam in očkom pa stojiva trdno ob strani.

Anja in Katarina <3

ZA VAS SKRBIMO:

Anja Oman
Ustanoviteljica Mamine maze, idejni vodja

Katarina Oman
So-ustanoviteljica, idejni vodja in skrbnica celostne podobe

Pokažimo našim malim mazicam, koliko nam pomenijo!♥


KONTAKT

Mail: info@maminamaza.si
Telefon: 070 614 815


MAMINA MAZA IN PLESNI PILATES V MEDIJIH: