VSENAJBOLJSEMamina Maza praznuje!:) 3. oktobra smo praznovali svoj rojstni dan in pihali… svečko, svečki ali svečke. 🙂 Na vas je, da ugotovite, koliko je stara Mamina Maza, eno, dve ali tri leta! Ker je pa praznovati sam brezveze, smo se odločili, da bomo v oktobru vsak teden podarili eno darilce. Prvo lepo darilce je namenjeno vsem mamicam v veselem pričakovanju ali z novorojenčki. Darilce nam je prijazno poslala NIVEA, ki že dolga leta skrbi za nežno otroško kožo in se z različnimi akcijami vedno znova izkazuje kot otrokom zelo prijazna znamka. Paketek vsebuje DVD Prvi tedni, nežne baby čistilne robčke Soft&Cream, otroški šampon in kopel in mehko igračko. Pokukajte pa tudi na Niveino spletno stran, kjer med drugim najdete tudi Baby modul s strokovnimi članki in nasveti o obdobju nosečnosti in dojenčkovem razvoju. 

IMG_4458

Paketek Nivea bo prejelo 12 srečnic, ki boste do 10.10. pravilno odgovorile na spodnje vprašanje. Veseli bomo pa tudi vsakega novega prijateljskega všečka in deljenja objave o nagradi na naši Facebook strani. 🙂 Izžrebanke bodo obveščene po e-pošti, nagrado pa prejele v nekaj dneh po žrebu. Svoje možnosti izžreba pa si lahko izboljšate tako, da napišete še e-naslove svojih prijateljic ali prijateljev. Vsak e-naslov pomeni dodatni listek z vašim imenom v končnem žrebu. 

Več o pravilih nagradne igre si lahko preberete TUKAJ


Nagradna igra je zaključena! Hvala vsem za sodelovanje! Seznam nagrajenk je objavljen TUKAJ.

 

Mamica 6 letne navihane Nine in malčka Iana, blogerka, učiteljica in inštruktorica Plesnega pilatesa. Želim si, da bi na Mamini mazi vsaka mamica našla oporo, podporo in ljubezen, ki si jo lahko med sabo nudimo le mamice.Poglej tudi

Naroči se
Obvesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
Prikaži vse komentarje