VELIIIKO OBDAROVANJE

Prejšni teden ste naju mooočno razveselili z obiskom spletne strani in naju spomnili, da ta nujno potrebuje malo prenove. V zahvalo sva se odločili, da vas nekako OBDARIVA! Na kup sva zbrali najine najljubše izdelke in njihove ponudnike (ki so bili takoj za!) in vam pripravili pravo malo obdarovanje!

Z malo sreče boste prav vi prejeli eno od 8 super daril!

Vse kar morate storiti je: 

1.) DOBRO PREGLEJTE SPLETNO STRAN 

2.) VŠEČKAJTE FB Maminamaza.si in tam v komentar pod nagradno igro NAPIŠITE KAJ VAM JE NA SPLETNI STRANI NAJBOLJ VŠEČ (lahko je cela rubrika, le en članek, galerija, prispevek, dejavnost, lepe misli…karkoli). 

3.) Komentarju dodajte še ŠTEVILKO DARILA, ki si ga najbolj želite – vsa so natančneje opisana spodaj in TO JE TO! 🙂 Seveda pa bova veseli tudi, če zadevo malo razširite med prijatelje 😉

VELIKO SREČE VAM ŽELIVA!!! 

Sodelujete lahko do 13.2.2015 do 20h. Ob 21h bova objavili vse nagrajence in jim polepšali petek 13 :)! 

<3

IZBERITE SI DARILO! 

ni333fb
1.) Katkin kotiček podarja HLAČKE PO IZBIRI (iz zaloge) VEČ

V Katkinem kotičku najdete poleg modernega, dizajnerskega blaga tudi čudovite unikatne ročno izdelane oblekice in dodatke za vaše malčke. Vsak kos je poseben, pisan, simpatičen in narejen z veliko mero ljubezni. Če v nagradni igri izžrebamo vas, si boste lahko izbrali katerekoli izmed čudovitih hlačk, ki so na zalogi.

Desktop25


2.) Center glasbe, gibanja, zabave in učenja Biba Raja podarja BREZPLAČNI NAJEM PROSTORA ZA PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE (2h, Kranj) VEČ

Center Biba Raja ponuja svojo lepo igralnico v kateri ima lahko vaš otrok nepozabno rojstnodnevno zabavo polno gibanja, smeha, zabave in veselja. Poleg tega, center Biba Raja ponuja še veeliikoo drugih gibalnih, glasbenih, poučnih aktivnosti za vaše malčke.

Desktop26


3.) Puppo podarja EKO LESENO IGRAČKO KROKODILA na koleščkih VEČ

Eko lesene igračke so edinstvene in spodbujajo otroka k uporabi njegove domišljije, saj te igračke niso na baterije in nimajo gumbkov in se ne igrajo namesto otroka. Čudoviti dizajni in okolju (in otroku) prijazen material je super kombinacija za super igračko. Srečnež, ki bo izžreban, bo prejel lesenega krokodilčka, ki se bo plazil, kobacal, in mljaskal skupaj z novim lastnikom. 🙂

Desktop17


4.) Natašin plišasti svet podarja ROČNO NAREJENEGA MALEGA PLIŠKOTA BRUNA VEČ

V Natašinem plišastem svetu prav vsakdo lahko najde svojega prijatelja v ljubkih, unikatnih, ročno sešitih meehkiiih živalicah. Vsak pliško je produkt skrbnega ročnega dela in ima zato še posebej veliko vrednost in lepoto.Mali medo Bruno se že veseli, da spozna svojega novega prijatelja. 🙂

NAT3


5.) Lara Land podarja BLAZINICO ZA V LUPINICO VEČ

Lara Land je čarobni svet poln različniiiih igračk, gugalnikov, lučk,… pa vseeno ta svet ni samo za otroke, saj tudi mamice v njem najdejo marsikateri uporabni pripomoček. Srečnež, ki bo izžreban, bo prejel ljubko podlago za avtosedež, ki bo pripomogla k boljšemu počutjo in udobju vašega malčka med vožnjo.

Desktop27


6.) Little Buby podarja ČEVLJE PO IZBIRI VEČ

V pregledni spletni trgovini Little Buby najdete veliko vrsto lepih čeveljčkov za dojenčke in otroke od 6. meseca do 2 let. Čevlji so narejeni iz mehkega usnja in imajo nedrseč usnjen podplat z gumijastimi blazinicami proti drsenju. Srečnež, ki bo izžreban, si bo lahko izbral katerekoli čeveljčke.

ni


 

7.) Otroška spletna trgovina Malčkov svet podarja BODI MOJA MAMI IN ATI STA ZAKON (roza, moder ali bel, dolgi rokavi, številke 56-92) VEČ

Trgovinica Malčkov svet ima veliko in zelo raznoliko ponudbo izdelkov za otroke. V trgovinici lahko kupite ugodna, udobna, posebna lahko tudi unikatna oblačilca, kakovostne čevlje za prve korake, kravate, slinčke, dude, igrače, družabne igre, predpasnike in še veliko več! Srečnež, ki bo izžreban, bo prejel body ˝Moja mami in ati sta zakon!˝ ki je na voljo v treh različnih barvan in različnih velikostih.

Desktop28


8.) Simso Baby podarja BON V VREDNOSTI 20€ za nakup ROČNO IZDELANIH IZDELKOV ZA DOJENČKE VEČ

Simso Baby ponuja čudovite, unikatne, kvalitetne, ročno izdelane oblekice in dodatke za vašega otroka. Vsak kos je produkt skrbnega ročnega dela. Simso Baby obuja tradicijo ročnega izdelovanja oblačil, ki je v tem času že malo zamrla, je pa zato zdaj še toliko bolj posebna. Srečnež, ki bo izžreban, bo dobil bon za kar 20€ pri nakupu izdelkov Simso Baby.

Desktop29

   


Poglej tudi

Komentiraj