V šolo z inovativnim slovenskim skirojem-torbo: RollJet

Šolske torbe so vsak dan težje, urniki pa vedno bolj polni obveznosti in vedno manj preproste zabave. Nina se je zato v tretji razred zapeljala malo drugače.

Veste, da zelo redko kaj oglašujem na svojem blogu in svojih profilih, ampak tale zadeva pa spada v kategorijo: “Moram povedati vsem!”.

Nova šolska torba

Čeprav sem pristaš tega, da se šolsko torbo kupuje za več let, mi je bilo jasno, da torbica za prvošolko ne bo zdržala dolgo in jo bomo morali zamenjati. Nina je v teh nekaj letih popolnoma zamenjala “stil” in okus. Pa ni samo to. Njena stara šolska torba je bila res zelo obrabljena. Zato sem tokrat gledala, da bo naslednja zdržala vsaj nekaj let brez problema, če se bo le dalo, pa kar do konca osnovne šole.

Kaj sem gledala:

 • dizajn, ki ne bo zastarel
 • kvaliteten material
 • več možnosti za prenašanje torbe

Zakaj RollJet?

RollJet je šolska torba, ki jo lahko nosiš, pelješ ali se pelješ z njo. Je torba in je skiro. Kakšno navdušenje je zaradi tega požela pri Nini in njenih sošolcih, mi verjetno ni treba razlagati, ampak v resnici ima veliko prednosti.

 • Lahko se vozi kot skiro.
 • Lahko se pelje kot torba na koleščkih.
 • Lahko se nosi na naramnice (po šoli).
 • Ima veliko žepkov.
 • Je prostorna.
 • Je narejena iz kvalitetnih, močnih materialov.

In dva ekstra razloga:

 • je slovenski izdelek.
 • ko jo voziš, se gibaš, hrbet pa ne trpi.

Naša izkušnja

Nakup

Nakup je preprost. Izbereš pravo velikost skiroja in željeno torbo. Na spletni strani TUKAJ , te koraki lepo peljejo čez nakup. Z Nino sva izbrali skiro mini in torbo, ki jo vidite na fotografijah. (Malo sem izbirala tudi zase, ker se mi zdi, da bo ta torba nekoč super zame za v trgovino ali na trening :)).

Dostava

Kakšno je bilo veselje, ko smo dobili paket! To sploh ne znam opisati! V škatli se je skrivalo majhno, a tako pomembno presenečenje, da smo se cel dan zabavali! 🙂 Tukaj je res potrebna velika pohvala, da v svetu, kjer gre vse na hitro in brezosebno, nekdo poskrbi za toliko veselja in se potrudi, da je kupec zadovoljen!

Igra v škatli pa je tudi trajala cel dan 🙂

Šolska torba in skiro v praksi

Nina je zelo zadvoljna s šolsko torbo. Ko se odpelje v šolo in ko prihaja iz nje, se vozi s skirojem, po šoli torbo vozi na koleščkih, po stopnicah jo nese. Pravi, da je super zadovoljna.

Iz mojega vidika se je šolska torba izkazala za kvalitetno, skiro pa poskrbi za zabavo in gibanje, kar mi je tudi všeč.

Se mi zdi, da je to tiste vrste torba, ki jo imaš res dolgo oz. jo lahko kasneje uporabljaš tudi kot prevozno sredstvo in nahrbtnik do plesnih vaj, glasbene šole…

Nad RollJetom smo zelo navdušeni, se mi zdi, da se čuti ta močna energija in ljubezen oblikovalcev izdelka. Navdušujejo me kakovost, ideja in izvedba. Priporočam vsem, ki bi si pot do šole in nazaj polepšali, hkrati pa imeli doma kvalitetno šolsko torbo, ki jo je izdelal nekdo prav za vas.

Več o RollJetu si priberite TUKAJ

 

Poglej tudi

Komentiraj