REVIZIJA VOZIČKA GB Qbit

Ko otrok preraste košaro, je čas za prehod v športni del vozička, je pa to obenem čas, ko lahko začnemo uporabljati voziček marelo. Kdaj točno se odločimo za nakup marele, je odvisno od naših želja in okoliščin. V mojem primeru, je marela postala zelo hitro nepogrešljiva. Sem zelo aktivna mamica, ki ne zdrži veliko časa doma. Ker stanujemo v drugem nadstropju boka brez dvigala in ker vozim manjši mestni avto, mi je naš Mutsy, čeprav je eden najmanjših trendi vozičkov, še vedno malo prevelik za vsakodnevno “letanje okoli” in pretežek, da bi ga skupaj z Ianom nosila v drugo nadstropje.

Ko sem se odločila za nakup marele, sem izbirala med marelama Cybex Eezy S twist in GB Qbit, kar ste lahko spremljali tudi na Instagram profilu Baby centra (link do IG) in se vam na tem mestu zahvaljujem za pomoč. Čeprav ima Cybex vrhunsko inovativno funkcijo, ki omogoča, da sedišče obračaš v obe smeri, sem se, predvsem zaradi koles in dodatne zaščite na sedišču, odločila za GB Qbit.

BERI NAPREJ 

Poglej tudi

1 komentar

  1. Peter

    A imaš kje vodič kateri voziček na splošno kupiti? Ker sedaj se prvič srečujem s tem in se bojim, da je toliko stvari za pogruntat, da nimam pojma kje začeti? HVala!

Komentiraj