Prvič v šolo: Seznam šolskih potrebščin

Nina gre v šoloooo! Odštevava zadnje dni in se že zelo veseliva (no, meni sem pa tja uide kakšna solzica – tista ponosna).

Da bo vstop v šolo čim prijetnejši, sva se lotili priprave šolske torbe in skozi seznam šolskih potrebščin preverili, če ima Nina vse, kar potrebuje za vstop v prvi razred.

Kaj vse Nina potrebuje, si lahko pogledaš v videu:

PRENESI SEZNAM + PRESENEČENJE

Ker nama je seznam prišel prav, sva se odločili, da ga deliva tudi z vami!

PRENESI SEZNAM

Ker pa ne morem mimo čustvenega dela, imam za mamice še eno presenečenje:

PRENESI PRESENEČENJE

 

V naslednjih dneh pred šolo, ti bom pripravila še nekaj takih misli, ki si jih lahko obesiš nekam, kjer ti bodo vedno v vzpodbudo in pomoč. Saj veš: Šola ni mačji kašelj!

NE POZABI NA SVOJ SEZNAM!

Otroci pri vstopu v šolo vstopajo v svet samostojnosti. Pot v šolo in iz nje, športna vzgoja, popoldanske aktivnosti in prvi daljši izleti, bodo otroku na tej poti pomagali. Na nas, starših, pa je, da poskrbimo za njihovo varnost in zaščito v primeru nesreče. Nezgodno zavarovanje otrok in mladine pri Sava zavarovalnici je odlična izbira. Preko spleta ali mobilnega spleta, ga sklenete hitro, enostavno in z do 20% popustom. Več: NEZGODNO ZAVAROVANJE ŠOLSKIH OTROK IN MLADINE 

https://www.zav-sava.si/sl-si/zavarovanja/nezgoda/solsko/?gclid=CjwKCAjw-vjqBRA6EiwAe8TCk60Opgz2M5BxF__EYHEDdiycyco3-DFt6zF1kuZLKNOdSTCIvih2zhoCZeoQAvD_BwE

Vesela sem, da je Sava zavarovalnica poskrbela, da tudi na tem velikem mejniku nismo #nikolisami in me povabila k sodelovanju pri podpori vsem staršem in njihovim otrokom. Naj bo tole šolsko leto zabavno, polno novega znanja in predvsem varno!

Anja <3

Poglej tudi

Komentiraj