Prazniki za vse!

VESELI DECEMBER JE TUKAJ! Pa je tukaj za vse?

Rečejo nam ”influencerji”, vplivneži. Imamo torej nekakšen vpliv na določeno skupino ljudi. Svojim sledilcem lahko poskušamo prodati najnovejšo šminko, lahko poskušamo ozaveščati na področju zdrave prehrane, lahko povemo kateri bazeni so najboljši ali pa v kateri trgovini dobite najcenejše, a obenem najkvalitetnejše božične okraske.

A svet ni samo to, kako smo oblečeni in kaj kupujejo Kardashianovi. Svet so tudi ljudje, pred katerimi si tako radi zatiskamo oči: ”Joj, ne prenesem teh negativnih prispevkov, a se lahko prosim malo sprostim!” Res je! Imaš vso pravico in mnogokrat čutim popolnoma enako!

Ampak, če s številom svojih sledilcev veljam za vplivneža, bi rada na svet vplivala pozitivno, konstruktivno, z nečim, kar res šteje. Časa za lahkotnejše teme bo še na pretek! Brez skrbi! In danes bo čudovit dan! Začetek Veselega decembra, prižig lučk, pa še baletna predstava Hrestač me čaka. Kako čudovit dan je pred mano! Popoln začetek prazničnega vzdušja. Verjetno nekaj lepega čaka tudi vas! A veste koliko je takšnih, za katere december ni prav nič vesel? Seveda veste!

Social media so preplavili dobrodelni projekti in včasih je sama zasičenost že tako velika, da nas vse skupaj mine, ker je preveč stresno za nas. Ampak dragi moji, to so majhni problemi! Kaj nas moti v našem svetu in koliko več počitka bi potrebovali, so le majhna kapljica v morju resnične žalosti in stresa. In v resnici lahko vsi pomagamo.

MAMI blogerke smo se povezale z Zvezo prijateljev mladine Moste-Polje in poiskale družine, ki so v teh mesecih posebej na udaru in potrebujejo nekaj najnujnejših potrebščin. Kontaktirale smo večja podjetja, ki nam bodo pomagala zagotoviti potrebam peščice družin, a tudi vi lahko storite marsikaj. Več na linku –> http://www.mamiblogerke.si/projekti/prazniki-za-vse/

Že včeraj sem zapisala: Snežinka je najnežnejša in najbolj krhka stvaritev narave, a poglejte kaj se zgodi, ko snežinke držijo skupaj!

Hvala vsem za pomoč!

Anja

VEČ O PROJEKTU PRAZNIKI ZA VSE

Poglej tudi

Komentiraj