MAME NA OFF

Z Danijelo, Mami na off, sva imeli popoln načrt: V soboto se bo v Mariboru odvil težko pričakovani Blogsi. Kaj pa, če bi midve šli na tisti konec že dan prej? Ob 13h štartava iz Ljubljane in se ob 14h dobiva na kosilu z Evo, Nepopolna mama, in Nino, Z ljubeznijo, Mama.. V njuni družbi se imava super, to bo odlično! Eva bo izbrala idealno lokacijo in vse bo prelepo. Potem bova šli v Maribor in posneli kakšen video in ušpičili nekaj posebnega. Sledila bo zdrava večerja v Hotelu Radin v Radencih, mogoče kakšna savna, bazeni in kozarček vina pred spanjem. Zbudili se bova, si v miru umili lase, se uredili za Blogsi, pojedli kraljevski zajtrk, ki je obema najljubša stvar v termah ;), pili iz izvira Radenske in se polni energije odpravili na Blogsi.

Začelo se je odlično. Štartali sva točno (Danijela me je zelo presenetila, ker ponavadi vsaj malo zamuja :)). Na kosilo sva prišli ob pravem času. Lokacija, ki jo je izbrala Eva, je bila čudovita! Ko se je z manjšo zamudo pridružila še Nina, je bilo res vse popolno.

Čin čin na #mamenaoff!
Izvrstna hrana!

Načvekale smo se, Nina je odšla, pridružila se je Nuša, Mama alarm. Še malo čvekanja, odlična sladica in… ura je bila 18.00, jaz pa sem bila od vsega sedenja, vročine in čvekanja (veliko smo se tudi pogovarjale o Blogsiju, kjer je tudi mene čakala predstavitev pred dvestoglavo množico) preveč utrujena, da bi šla še na foto shooting v Maribor. Z Danijelo sva šli naravnost v Radence. Na poti me je zagrabila trema. Ponavadi nimam težav, a ponavadi predstavljam sebe, tokrat pa sem odgovorna za predstavitev kar 60 čudovitih žensk. Na voljo pa imam 5 minut!!! In predstavitev bo v resnici samo začetek. Potem se šele začne – prenova spletne strani, prenova FBja in IGja, razmišljanje o vsebinah, predstavitev idej podjetim…

Čeprav smo naredile en kup fotk, je tale najboljša 🙂 Točno take smo. Nismo popolne in nismo manekenke 🙂 Smo pa ena z drugo veliko nasmejane!

Z Danijelo sva tako opustili vse načrte o zabavi in času na off in sva namesto tega med vožnjo razglabljali na dolgo in široko o čisto vsem, kar nas čaka. Ker vsaka odločitev zajema vseh 60 mamic, so to zelo naporne teme in prav veseli sva bili, ko je bilo vožnje konec in sva v prispeli v Terme Radenci. Kot sva iz teh koncev sedaj že navajeni, pa vseeno vsakič znova navdušeni, so vsi zaposleni tako zelo prijazni, da te vsa slaba volja mine tisti trenutek, ko stopiš na recepcijo. Sobi imata ena zraven druge. Odlično! To bo super IG story! (Morate vedeti, da blogerke ves čas mislimo na to, da bi nekaj delile tudi z vami in vsakič z enim očesom opazujemo možnosti za dobro fotografijo, story ali zapis.)

Selfie na Danijelinem balkonu v Hotelu Radin v Radencih.

Čeprav nisva bili preveč lačni, sva seveda iz ”firbca” po tem kaj dobrega so spet pripravili, odšli na večerjo in seveda se nisva mogli upreti lahki večerji :). Ne vem kaj točno je botrovalo temu, da se po večerji nisva ustavili v lokalu hotela na kozarcu vina, a mislim, da sva bili malo živčni, pred velikim dogodkom, pa tudi čisto malo zaradi tega, ker sva v Sava Hotels and Resorts ponavadi z najinimi dragimi in kupom najinih malih navihancev, da sva za nadaljevanje pogovora raje izbrali najin balkonček. Kaj vse sva v tisti slabi uri predelali in obenem zorganizirali za prihajajoči dogodek, sploh ne bom pisala. Ampak ob 22.00 sva bili tako zelo zaspani, da sva se samo še poslovili in si zaželeli mirno noč.

Priznam, da sem bila žalostna, ker sva obe pričakovali en kup zabave, potem pa sva se menili o samih resnih zadevah, ampak včasih tako pride. Vseeno sem neizmerno vesela, da se mi je to zgodilo ravno z Danijelo, saj je ona tako zelo pozitivna,iskreno pozitivna in prijazna oseba, da zna vsako tako situacijo obrniti na dobro. Name pa energije drugih nenormalno vplivajo in boljše energije od njene bi si težko želela!

Z Danijelo je že vožnja v dvigalu zabavna! 🙂

Zjutraj sem vstala ob 7h, da bi si umila lase. Pa sem se do 7.20 borila z jutranjo slabostjo in zmanjkalo mi je časa. Spet je vse skupaj rešila Danijela, ki je v sobo prihitela z likalnikom za lase in me rešila. Nasmejani, polni energije in v pričakovanju odličnega zajtrka, sva začeli dan točno tako, kot je treba. Zajtrk je bil res odličen in tudi iz izvira Radenske nama je uspelo piti!

Malo bolj levo, ne čakaj, desno, takole! Takole se vidi razgled!

 

Čin poln mineralov!

Tako se je končal najin na off. Čas je za Blogsi. Sestanek z Mami blogerkami je bil odličen, govor mi je uspel in moj zaključek je tak: Včasih se ne izide vse tako, kot smo želeli. Vsi pogovri in vsa razglabljanja so bila v bistvu zelo nujna, da je na Blogsiju in da bo v prihodnje vse izpadlo tako, kot je treba. Vem, da bova z Danijelo dobili še veliko priložnosti za zaresen na off, ko se bova smejali in zabavali in bili sproščeni, predvsem pa sedaj vem, da sem z njo dobila eno čudovito prijateljico, ki bo z mano v vseh lepih, pa tudi tistih malo manj lepih trenutkih. In to z nasmehom, dobrimi nasveti in ogromno energije.

Kot so kasneje na Blogsiju večkrat poudarili tudi predstavniki iz Sava hotels and resorts, oni vedno izbirajo pristne, iskrene in pozitivne blogerje, zato so zgodbe, ki jih ustvarjajo z nami uspešne in dobre. Ne vejo pa tega, da so točno zaradi teh pogojev izbrali blogerje, ki smo v tej zgodbi začutili tudi drug drugega, postali zavezniki in prijatelji in stkali tako močne vezi, da skupaj zmoremo vse! In veste kaj? Tale objava ni sponzorirana! 😉

A sva lahko vsaj malo resni?
Zaveznice za vedno! (Še Jure in Tjaša in Ljubkega nesmisla, pa bi bilo že kičasto ;))

Poglej tudi

Komentiraj