14. TEDEN NOSEČNOSTI ali VEDEŽEVALEC, KI JE VSE NAPOVEDAL NAROBE

Rezultati Nifty testa so prišli v ponedeljek zjutraj v mojem 14. tednu. Seveda mi je bilo po vsem skupaj najbolj pomembno, da je z otročkom vse ok, da se tudi jaz počutim dobro, da smo končno sploh prišli do tega tedna, a bi lagala, če bi rekla, da me spol ni niti malo zanimal. V bistvu: Jaz sem bila 100% prepičana, da spol že vem. 

Pod mojo zadnjo objavo o tej temi mi je 90% ljudi napisalo, da je čisto vseeno katerega spola je otrok in definitivno se strinjam, ampak ko si v tem trenutku, ko si takšen tip človeka, kot sem jaz, ko hočeš vedeti vse vnaprej in zorganizirati vse podrobnosti, se tudi tega podatka neskončno veseliš. Ko mi je gospa po telefonu torej povedala, da so rezultati super in da ni nobenih posebnosti sem bila presrečna. Potem pa sem globoko vdihnila. Če bi želela vedeti spol? Ja, seveda! Čakala sem na potrditev moje domneve.

Vse skupaj se je začelo že malo prej. V prvi nosečnosti sem si neskončno želela hčerke. In, ko so mi na nuhalni povedali, da bo punčka, se mi je nasmeh razlezel do obeh ušes. Zdaj, v drugo, sem si po eni strani želela fantka, po drugi pa punčko, in ko sem zadnjič slučajno naletela na vedeževalca, ki je mamicam, ki so na nek dogodek prišle z otroki, brezplačno vedeževal, sem izkoristila priložnost.

”Bomo imeli še kakšnega otročka?” (To je bilo, ko še nisem vedela, če se bo ta nosečnost obdržala ali ne).
”Boste! V roku 5 let.” In kar sam je dodal katerega spola naj bi otroček bil.
O fino, zdaj pa vem kaj bo. In novico sem hitro delila z Urošem in celo mojo družino. 

Ko mi je gospa na drugi strani linije povedala malce drugačno novico, sem bila zato kar malo šokirana. Ne morem verjeti! Dva meseca smo se prepričevali v eno, zdaj pa ni tako. Hitro sem šla po Nino v vrtec in ji povedala. Tudi ona je bila presenečena, a vesela. Še isti dan smo poklicali Matejo Tamše, ki nas bo fotografirala in skupaj sva razmišljali in tuhtali kako bi najlepše prikazali našo veselo novico. Pa sva se odločili za kar tri tazlične variante 🙂 Hihihi.

Prva z bleščiami. Nina ima v rokici dve barvi bleščic. Ko bo izrekla čarobne besede in pihnila vanje, bodo ostale samo bleščice prave barve 😉

 

Wiiiii, fantek bo!!!!! <3

Foto: Mateja Tamše 

 

Poglej tudi

Komentiraj