POKUKEC: DAN V ATLANTISU

Vsake toliko si z Nino privoščiva kakšen dan samo zase. Ker jaz večinoma delam popoldan, morava pač nekje nadoknaditi. Nazadnje sva tako najin prost dan preživeli v Atlantisu. Sicer to ljubljansko kopališče že precej dobro poznava, saj je Nina že kot dojenčica obiskovala njihovo plavalno šolo (POKUKEC: Plavalna šola za dojenčke v Atlantisu), pa tudi jaz si rada privoščim njihov Svet savn (o tem, kako je to fino, drugič!). In nobena skrivnost ni, da smo nad Atlantisom vsi zelo navdušeni, ampak tokrat sva prvič odšli v Atlantis za cel dan, samo midve. Že takoj zjutraj sva spakirali kopalke, rokavčke, igrače in brisače in se odpeljali do BTC-ja.

Nobene gneče. Čisti mir. Izbrali sva si ležalnike ob otroškem bazenu, Nina je stekla v vodo, jaz pa sem še malo brala na ležalniku. Kmalu sta se nama pridružili še ena mamica in deklica, ki se je takoj zaigrala z Nino. Midve sva lahko počivali, tamali pa sta se igrali in spuščali po malem toboganu. (Seveda je vmes prišlo do raznih: ”NE!, PA ne gor po toboganu hodit!, Počakaaaaaj, da se punčka najprej spusti! Ne pit vode!”, ampak to je pač tako z dvoletniki.)

BeFunky Collage1

Ko sem se še jaz odločila iti v vodo, sva z Nino zaplavali v bazenu z valovi. Preskakovali sva jih in jim bežali. Potem sva se še malo poigrali v bazenu z igrali. Super zabavno. Če zavrtiš tapravi vijak ali potegneš za pravo vrv, odkriješ en kup skrivnostnih curkov in slapov 🙂

BeFunky Collage2

Postali sva lačni in se odpravili proti restavraciji. Nina je vmes našla še otroški kotiček za risanje, jaz pa sem naročila juho in solato za Nino in špinačne rezance z gamberi in solato zame. Njami. Na splošno mi je ponudba v Atlantisu všeč. Na izbiro imajo zelo raznolike jedi, všeč mi je tudi solatni bar in rada imam njihove sveže stisnjene smutije.

IMG_6687

Po kosilu sva si malo spočili na ležalnikih, potem pa naprej akcija. Obiskali sva še termalni tempelj in lovili sončne žarke, se igrali na mehurčkih in obiskali škratovo jamo. Cel dan je nekaj dogajalo, obenem pa sva si lepo odpočili, se naplavali in uživali v dobri družbi.

Atlantis

Zakaj bova obisk Atlantisa še ponovili?
– Ker je blizu
– Ker je ravno prav velik in ponuja vse kar potrebujeva
– Ker ima več različnih zabavnih bazenov
– Ker je kotiček za otroke z otroškim bazenom in toboganom top
– Ker lahko dobro jeva
– Ker obožujeva vodo
– Ker ni gneče in lahko najdeva svoj miren kotiček
– Ker so zaposleni prijazni
– Ker lahko obe uživava, vsaka na svoj način
– Ker je v Atlantisu lepo, če je sonce ali dež

Priporočava, obe! 😉 Kam pa se vi odpravite na malo razvajanja in druženja?

OBJAVA NI SPONZORIRANA!

Poglej tudi

Komentiraj