ČESA SI MAMICE ZARES ŽELIMO ZA VALENTINOVO?

Tole je namenjeno očkom! Česa si mamice zares želimo za Valentinovo?

Že vem, kaj mislite. Da je to spet en tistih prispevkov:
Počitek, čas zase, tuš, vino, večer brez otrok.

Pa ni!

Res je, utrujene smo. Vsak sleherni dan. Že par let se nismo dobro naspale. Čas zase bi prijal, seveda. Pogrešamo brezskrbno življenje. In knjige, kopel, vino, romantična večerja v dvoje. Mmmmmm, super bi bilo.

Ampak vseeno to ni tisto česar bi si od svojih partnerjev najbolj želele za Valentinovo!

Najbolj si želimo, da bi  nas vi opazili. Da bi videli s kakšno ljubeznijo in požrtvovalnostjo se vsak dan znova trudimo, da bi doma bilo pospravljeno, da bi bili vsi srečni in da bi bilo vse tako kot mora biti. Kljub pomanjkanju časa, kljub temu, da moramo sebe kdaj postaviti na zadnje mesto in kljub temu, da nam ni vedno lahko. Vse kar si želimo je, da bi vi to ne samo opazili, ampak cenili in nam dali to vedeti!

Zato: pisalo v roke in piši:

Draga moja __________________________,

rad bi ti povedal kako lepa si. Opazujem te kako se vsak dan trudiš, da bo doma vse kot iz škatlice. Všeč si mi, ker vedno točno veš kako in kaj. Kdaj si se vsega tega naučila? Obožujem tvoje iskrice v očeh in glasen smeh, ko se igraš z najinimi otroki. Tako si privlačna. Zvečer te tako rad stisnem k sebi, da ti pokažem, da vem, da si utrujena. Tako si lepa. Tako si močna. Hvala, ker sem si lahko prav s tabo ustvaril to čudovito družino.

Ljubim te in hočem, da veš, da si zame še vedno najlepša ženska na svetu. 

Tvoj ________________________

To je to!

P.S. Pa, ko si že ravno tukaj… Glede tistega počitka in vina…. 😉

Ideja: www.pregnantchicken.com

Poglej tudi

Komentiraj