BLOG: Živijo, tukaj Nina.

Živijo, tukaj Nina. Tole je mamičin blog, pa ga bom danes kar jaz prevzela. Medtem, ko pišem, me mami cuka za rokav, se dere, da je žejna in se meče ob tla, ker nimam bonbonov. Ne vem, kje je videla takšno obnašanje. Ostajam mirna, saj vem, da se tako obnaša samo zato, ker me malo pogreša. Ampak jaz moram tole dokončati. Tako pač je, a ne? Treba je delat!

Preden nekaj zapišem, si pripravim zapiske. Bloganje ni hec. Takole sem se pripravljala v Moravskih toplicah, ki so moje najljubše toplice.

Samo malo, takole, sem jo vzela v naročje, da se malo pomiri. Joj, kako se zvija, no. ”Samo malo, da tole dokončam!” Na srečo jo jutri z očijem peljeva v toplice. To so najlepši vikendi na svetu! Samo v toplicah se mamica zares umiri in ves čas smo skupaj! Oči me sicer ves čas šprica in tunka in sploh mi ne pusti spati. Jaz bi pa takoooo rada malo zadremala na ležalniku. Ko oči komaj neha in malo zatsinem oko, pa že mamica pravi, da jo lulat in naj grem z njo.

Hrana v toplicah je super. Mamici pomagam, da si izbere zdrave in slastne obroke. Večkrat jo tudi peljem v igralnico, da se še malo znori. Najraje pa ima, ko zvečer pleše ob glasbi v hotelskem baru. Vrti in vrti se, dokler ne pade na tla. Tudi spimo skupaj, kar je krasno, saj mamica najraje zaspi močno stisnjena k meni.

Ko v nedeljo odhajamo, se mami vrže na tla in kriči, da bi rada še ostala. Na žalost pa se vsak tak vikend konča. Ji povem, da bomo še prišli, jo močno stisnem in ji pripopam velik poljubček. Pa je ne pomiri kaj dosti. Ah ja, na žalost ne moremo ves čas živeti v termah.

No, takole, moram pakirat. Mamica že leze v kovček, da mi bo spet nagajala. Lepo se imejte tudi vi in lepo skrbite za svoej mamice. Pa nič se ne jezite, če bodo malo poredne, saj veste, saj so samo mamice.

Lep vikend vam želim,

 

Da si me boste bolje predstavljali: tole sem jaz v Termah Ptuj. Pozdravček!

 

Nina <3
(upam, da si boste uspeli kakšen trenutek malo odpočiti tudi vi)

P.S. Če bi tudi vi šli v toplice, so tele najboljše: https://goo.gl/kvm0cX Se prav trudijo in nas strežejo od spredaj in zadaj. Pa za mamico vedno pripravijo kup igrač in razne animacije, da si jaz vsaj malo oddahnem. 😉

Poglej tudi

Komentiraj