Instagram  postaja vedno bolj popularen tudi v Sloveniji in za letos mu napovedujejo še posebej uspešno leto. S prvim januarjem sem se tudi jaz podala na pot Instagramiranja in kaj hitro vzljubila svet fotografij brez teksta. V primerjavi s Facebookom deluje bolj sproščujoče. No, jaz se še malo lovim, saj bi rada, da bi imel moj Mamina maza profil nek večji namen – bom še malo razmislila kaj dobrega bi lahko začeli in vam sporočim. Obstajajo pa profili, ki jih vodijo že prave mojstrice in danes bom z vami delila nekaj svetovno znanih profilov iz sveta materinstva (odkrila pa sem tudi nekaj čudovitih slovenskih, a o tem naslednjič). Če bi pa ve še kakšno dodale, mi pa hitro napišite!

1. @WHATSUPMOMS
Če jih še ne spremljate, jih začnite sedaj. Na Facebooku ali na Instagramu ali kjerkoli se le da! Profil vodijo 3 mamice, polne humorja, koristnih nasvetov, ustvarjalnih idej in slastnih receptov, ki točno vejo kaj mamice potrebujemo. Za obilico smeha in zakladnico idej jih spremljajte TUKAJ. 

2yo5

2. @INSTA2YEAROLD
Ste se kdaj spraševale kako svet vidijo malčki in kaj razmišljajo? Newyorčanka Harlow nudi zabaven vpogled v svet otrok. Sledite ji lahko TUKAJ.

2yo2

3. @STORYOFTHISLIFE
Nad tole mamico sem se navdušila že na Facebooku. Njene fotografije so vedno tako zelo smešne in lepe obenem. Življenje z enim majhnim otrokom in drugim na poti je pač malce kaotično. Prisrčno družinico lahko spremljate TUKAJ.

 2yo

4. @ASSHOLEPARENTS
Kdo so ti starši? To smo mi, vsi 🙂 Profil je namenjen vsem staršem na svetu, ki se kdaj počutijo kot res čudni starši (npr. ko otrok hoče umiti zobe in mu že pripravimo ščetko s pasto…). Če boste kaj takega kdaj ujeli s fotoaparatom, ne pozabite na #assholeparents in vaša slika se lahko znajde na tem super profilu TUKAJ. 

2yo3

5. @MOMMASGONECITY
Tejle mamici pa morate slediti, če bi radi vsak dan rekli: ”Juuuuuuuuuuj! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Oooooooooooo!” Fotka svojo hčerkico in družinskega psička, ki se zelo rada stiskata med počitkom. Juuuuuuuj, res. 🙂 Za nasmešek na ustih in dozo sladkorja: TUKAJ

2yo7

Mamica 6 letne navihane Nine in malčka Iana, blogerka, učiteljica in inštruktorica Plesnega pilatesa. Želim si, da bi na Mamini mazi vsaka mamica našla oporo, podporo in ljubezen, ki si jo lahko med sabo nudimo le mamice.Poglej tudi

Naroči se
Obvesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
Prikaži vse komentarje