5 TOP INSTAGRAM PROFILOV ZA MAMICE

Instagram  postaja vedno bolj popularen tudi v Sloveniji in za letos mu napovedujejo še posebej uspešno leto. S prvim januarjem sem se tudi jaz podala na pot Instagramiranja in kaj hitro vzljubila svet fotografij brez teksta. V primerjavi s Facebookom deluje bolj sproščujoče. No, jaz se še malo lovim, saj bi rada, da bi imel moj Mamina maza profil nek večji namen – bom še malo razmislila kaj dobrega bi lahko začeli in vam sporočim. Obstajajo pa profili, ki jih vodijo že prave mojstrice in danes bom z vami delila nekaj svetovno znanih profilov iz sveta materinstva (odkrila pa sem tudi nekaj čudovitih slovenskih, a o tem naslednjič). Če bi pa ve še kakšno dodale, mi pa hitro napišite!

1. @WHATSUPMOMS
Če jih še ne spremljate, jih začnite sedaj. Na Facebooku ali na Instagramu ali kjerkoli se le da! Profil vodijo 3 mamice, polne humorja, koristnih nasvetov, ustvarjalnih idej in slastnih receptov, ki točno vejo kaj mamice potrebujemo. Za obilico smeha in zakladnico idej jih spremljajte TUKAJ. 

2yo5

2. @INSTA2YEAROLD
Ste se kdaj spraševale kako svet vidijo malčki in kaj razmišljajo? Newyorčanka Harlow nudi zabaven vpogled v svet otrok. Sledite ji lahko TUKAJ.

2yo2

3. @STORYOFTHISLIFE
Nad tole mamico sem se navdušila že na Facebooku. Njene fotografije so vedno tako zelo smešne in lepe obenem. Življenje z enim majhnim otrokom in drugim na poti je pač malce kaotično. Prisrčno družinico lahko spremljate TUKAJ.

 2yo

4. @ASSHOLEPARENTS
Kdo so ti starši? To smo mi, vsi 🙂 Profil je namenjen vsem staršem na svetu, ki se kdaj počutijo kot res čudni starši (npr. ko otrok hoče umiti zobe in mu že pripravimo ščetko s pasto…). Če boste kaj takega kdaj ujeli s fotoaparatom, ne pozabite na #assholeparents in vaša slika se lahko znajde na tem super profilu TUKAJ. 

2yo3

5. @MOMMASGONECITY
Tejle mamici pa morate slediti, če bi radi vsak dan rekli: ”Juuuuuuuuuuj! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Oooooooooooo!” Fotka svojo hčerkico in družinskega psička, ki se zelo rada stiskata med počitkom. Juuuuuuuj, res. 🙂 Za nasmešek na ustih in dozo sladkorja: TUKAJ

2yo7

Poglej tudi

Komentiraj