5 DOBRIH DARIL ZA… OČIJE

1. PLADENJ Z BLAZINO

Pladenj z blazino bo prav prišel ob večerih, ko se želi očka sprostiti na kavču pred televizijo. Na pladenj lahko postavi pijačo, prigrizke, večerjo, ali pa ga prijazno deli z mamico. Blazina pod pladnjem omogoča postavitev na neenakomernih podlagah ali v naročju.

Cena: 20-30€stash_cushion_tray_black_8_big

2. KNJIGA: Dojenček, Navodila za uporabo 

Knjiga napisana posebej za očije se bere kot priročnik, ki je mlademu očku v veliko pomoč. Jasna navodila podprta s slikami so točno to kar novi očka potrebuje. 

Cena: 15€p1

 

 

3. VSTOPNICA ZA PREDSTAVO FOTR

Sproščen večer, poln smeha in zabave. Monokomedija, v kateri glavno vlogo odigra Lado Bizovičar, je duhovita izpoved o objemih in poljubih, majhnih in velikih odločitvah, testu nosečnosti z modrim rezultatom, ginekologu, požrešni ženi, velikem trebuhu, neopisljivem rojstvu ter neobhodnih spremembah, ki sledijo – neprespanih nočeh, utrujenosti, umazanih plenicah, dragih igračah in mulcu, ki si ga je kljub vsemu želel.

Za vse fotre in mame, bodoče, aktualne in ostale…

Cena: 15€

baner-fotr2_brez_h

4. KOŠARICA PIVA IN PRIGRIZKOV

Košarico (ali škatlo) napolnite z različnimi vrstami piva in prigrizkov. Očka si bo tako lahko privoščil kakšen sproščujoč večer s svojimi najljubšimi priboljški (če ima očka raje kavo in sladkarije ali gazirane pijače in čips, se temu prilagodite).

Cena: odvisno od izbire

imported-beer-classic-gift-basket-3

5. KARTA ZA FITNESS

Ker vsak očka potrebuje čas zase in ker vsak očka rad dobro izgleda. 

Cena: 30-80€ lahko pa se kupi tudi darilni bon

2006_0726Image0005

Poglej tudi

Komentiraj