ZBOGOM, MAMI. (Oči in hčerka in čudovite fotografije)

Včasih življenje ne steče tako kot smo ga načrtovali. Doletijo nas lahko nepredstavljivi dogodki in življenje se naenkrat postavi na glavo. Ben Nunery in njegova hčerkica Olivia sta za spopadanje z bolečino in v večen spomin posnela čudovite, srce parajoče fotografije, s katerimi sta se poslovila od skupnega doma in mamice Ali, ki je zaradi raka umrla leta 2011, stara le 31 let.

Ben in Ali sta se poročila leta 2009. Ravno sta se vselila v novo stanovanje, zato sta tam posnela poročne fotografije. Dobri dve leti kasneje je Ali umrla. Preden sta se Olivia in Ben preselila v novo stanovanje, ju je Benova sestra Melanie Tracy Pace prosila za še eno, zadnje fotografiranje s katerim bi se poslovila od življenja z mamico v tej hiši. Nastale fotografije, ki namerno spominjajo na fotografije iz Alijene in Benove poroke, so čudovite.

Ben je to izkušnjo opisal takole: ”Mnogi so me vprašali kako sem se med fotografiranjem počutil. Rad bi, da vsi vejo, da to ni zgodba o žalovanju, izgubi in bolečini. Seveda sem šel skozi vsa ta občutja in še vedno jih nosim v sebi, ampak to ni tisto kar si želim, da bi ljudje tukaj videli. To je zgodba o ljubezni.”

moving-without-mom-ben-nunery-1

moving-without-mom-ben-nunery-2

moving-without-mom-ben-nunery-5

moving-without-mom-ben-nunery-8

moving-without-mom-ben-nunery-8

moving-without-mom-ben-nunery-9

moving-without-mom-ben-nunery-10

moving-without-mom-ben-nunery-14

moving-without-mom-ben-nunery-15

Želim jima čudovito življenje, polno ljubezni in hvala, ker sta delila svojo zgodbo z nami! <3

VIR SLIK in BESEDILA

Poglej tudi

Komentiraj