Supermamica Anja Savšek: Kaj se skriva v našem vrtčevskem nahrbtniku?

Anja Savšek, lastnica spletne trgovine Moja mala sobica,  je SuperMamica. Poleg dveh čudovitih hčerk, se je odločila odpreti še spletno trgovino, ki ima iz dneva v dan več oboževalcev, saj so izdelki, ki jih prodaja nekaj posebnega. Anja se nam bo tudi na Mamini mazi večkat pridružila s kakšno svojo izkušnjo. Danes piše o tem kaj imata hčerki v nahrbtniku. 

Proti začetku novega »šolskega leta« velikokrat tema pogovora nanese na vsebino in izbiro pravilnega nahrbtnička. Kaj sploh dati v nahrbtnik? Kolikšen nahrbtnik izbrati – da ne bo večji od malčka, itd …

Sama moram priznati, da sem bila lansko leto popolnoma zmedena. Moja starejša punčka je prvič vstopila v vrtec in sama pojma nisem imela kaj vse otrok rabi v vrtcu. Po uvodnem pogovoru z vzgojiteljicama mi je bilo veliko lažje. Ohhh kako kul, vsak namreč dobi svojo omarco. Seveda pa si je mala tako želela  nahrbtnika, da si vsakodnevnega odhoda v vrtec brez njega ni predstavljala, hihiJ Tako sva obrali neko srednjo pot! V omarico sem spravila rezervna oblačila, ki sem jih dodajala vsak ponedeljek – medtem, ko je v nahrbtniku imela samo en rezervni kompletek in svoji najljubši igrački (brez katerih še danes ne gre v vrtec). Glede na to, da je bila ob vstopu v vrtec že brez pleničk je imela v omarci shranjeno: 6 rezervnih sp.hlačk in nogavičk, 4 kompletke za preobleči, trak za ušeša ter dežne škornje. Najin način je odlično funkcioniral do konca leta.

befunky-collage-mm2

V letošnjem letu pa je v vrtec vstopila še moja mlajša punčka in vse smo morali pripravljati dvojno. Na eni izmed zadnjih kavic pa mi kolegica reče: » Ti veš, da naši zdaj, ko so že pri ta velikih nimajo omaric« . Kaaaaaaj??????? Pa tako lepo je funkcinoniralo vse skupaj lansko leto je odmevalo v moji zmedeni glavi tisti trenutek. Hitro sem se lotila zadeve in seveda je bil čas za šoping in nov nahrbtnik z motivom pandice, ki si ga je izbrala sama. Nahrbtnik  je večji in zelo funkcionalen, saj ima poleg naramnic še držali in ga lahko nosiš kot torbico – tako, da tudi meni super pristajaJ No vsebina »tavečjega ruzačka« je sledeča: 4 spodnji kompletki in nogavička, 2 toplejša in 2 hladnejša kompletka, topla jopica in trak in kakšna gumica za lase. Ker pa se je naši večji punci zdelo zelo super, da gre v večjo skupino, je njen lanskoletni nahrbtnik podedovala sestrica. V njeni skupini imajo namreč še omarice in bova v letošnjem letu imele enak način, kot sva ga imeli z starejšo lansko leto.

befunky-collage-moja-mala

Upam, da nam bo tudi letos vse super funkcioniralo. Tako pa se vsak dan moji punci odpravita v vrtec z njunima nahrbtnikoma in najljubšima igračkama – brez katerih ne gre 🙂

Lepo vrtčevsko in šolsko leto 2016-2017!

Za čudovite nahrbtnike iz prispevka lahko obiščite Anjino spletno trgovino Moja mala sobica

Objava ni sponzorirana!

Poglej tudi

Komentiraj