Super slovenski otroški stol FROC

Imam prijateljico, ki vsako leto za rojstni dan svojega sina pripravi veliko rojstnodnevno zabavo. Prijatelji se zberemo skupaj in kupimo eno malo večje, predvsem pa uporabno darilo. Za prvi rojstni dan smo se odločili, da bomo kupili trip trap stolček. Med iskanjem tistega pravega (z najboljšo kvaliteto in ceno), sem naletela na stolček iz Slovenije!

Zakaj se mi je zdel boljši od drugih stolčkov?

Ker je to Stol ”za vedno”

Najprej je oblazinjen in zaščiten z ograjo, nato umakneš blazino, na koncu pa še zaščitno letvico. Otrok ga bo lahko začel uporabljati takoj, ko bo lahko sedel (od 6 mesecev naprej), in ga z veseljem uporabljal vsaj do svojega 12. leta (verjetno pa še dlje ;)) 
 
Ker zavzame manj prostora

Froc zavzame manj prostora kot ostali stolčki za hranjenje, saj je oblikovan tako, da ga je mogoče potisniti neposredno do mize, zato ne potrebujete dodatne mizice za hranjenje. Zaradi oblike ga lahko potisnete pod mizo, kot ostale stole in ne vzame toliko prostora, kot znani trip trap stolčki.

 

Ker je najbolj prilagodljiv leseni stolček na svetu

Ergonomsko oblikovan Froc je oblikovan tako, da zagotavlja popolno prilagodljivost vašemu otroku. Kot edini stol na svetu omogoča nastavitev hrbtnega in nožnega naslona ter višino sedalnega dela.


 
Ker je bolj atraktiven

Za razliko od tradicionalnih lesenih otroških stolov, ki izhajajo iz 40 let starega designa, je Froc edinstven na svetu. Prečudoviti minimalistični design, ki je bil večkrat nagrajen, se odlično prilega modernemu bivalnemu okolju in popestri celoten bivalni prostor. Izberete lahko med več različnimi barvami.
 Ker je  popolnoma varen

Froc je izdelan na eni masivni nogi s štiritočkovnim križem. Na ta način je zagotovljeno, da je težišče vedno v središču stola, kar zagotavlja izredno stabilnost tudi ob močnem naslanjanju, plezanju na nožni naslon in drugih vragolijah. Stol je pridobil certifikat za varnost po standardih SIST EN-14988-1 in 14988-2
 
Ker je slovenski produkt
 
Rada imam slovenske izdelke, sploh, če so takole inovativni in uporabni. Spoznala sem mamico in očka, ki stojita za tem izdelkom. Povedala sta mi, da sta idejo dobila kar pri sebi doma, ko so jima trip trap stolčki zavzeli čisto preveč prostora. Uporabljata jih pri svojih otrokih, garantirata kakovost. V stolček verjameta 100% in ni ga vprašanja, na katerega ne bi znala odgovoriti.

 

Uporabniška izkušnja

Prijateljica je nad stolčkom navdušena. Najbolj všeč ji je, ker prihrani toliko prostora in ker ne rabi skrbeti, da bi se stolček prekucnil, ko mali navihanček pleza gor… 😉

PAMETNI OTROŠKI STOL? 

Froc bo kmalu dobil nadgradnjo! Stolu bodo namreč dodali “lupinico”, da bo primeren tudi za hranjenje najmlajših otrok, obenem pa vanj vgradili tehnologijo, ki bo med sedenjem v stolu avtomatsko merila otrokovo težo in jo sporočala aplikaciji na pametnem telefonu ali tablici.

Z združitvijo stolčka za hranjenje in tehtnice v en pameten kos ter njuno povezavo z mobilno aplikacijo, ki bo beležila otrokov napredek, bodo tako staršem olajšali spremljanje otrokovega razvoja. V prihodnosti v sodelovanju z MakerLabom z ljubljanske Fakultete za elektrotehniko, ki sodeluje pri tehničnem razvoju rešitve, načrtujejo, da bodo starši poleg teže spremljali še otrokovo držo malo starejših otrok.

Za več info o stolčku obišči http://froc.si/

 

Poglej tudi

Komentiraj