Najlepša božična darila za mamice in očije: Samo Svete sestavljanke

Za otroke mi nikoli ni težko najti nekaj praktičnega in lepega obenem, večjo težavo imam, ko kupujem za prijatelje (predvsem moškega spola ali za pare). Malo sem raziskala in želela sem napisati članek z 10 top darili za odrasle. Mogoče ga še bom, a tale si zasluži čisto svojo stran!

Samota in njegove sestavljanke sem spoznala na Čarobnem dnevu, ker so nama dodelili sosedni stojnici. Najprej me je pritegnila pozitivna energija, ki se je razlegala po celem šotoru, nato čudovite barve, ki so delovale pomirjujoče in poživljajoče obenem, na koncu pa še prijazen nasmeh razstavljalca in njegove nore ideje. Samo Svete sestavljanke so ena najboljših zadev kar sem jih videla in od takrat naprej si želim, da bi vsaka družina imela vsaj eno svojo sestavljanko.

BeFunky Collage3
Iz koščkov nastane celota.

 

Samo je imel sabo miljon sestavljank različnih barv in oblik. Ene lažje za sestavit, primerne za otroke, druge težje, za odrasle. Okoli stojnice je imel 4 gasilske mize, ki so bile ves čas polne staršev in otrok. Nekateri pa so se posedli kar po travi. Ko so sestavili prvo, so želeli drugo, pa tretjo. Otroci, ki so želeli videti še kakšno stojnico, so starše dobesedno vlekli stran od sestavljank, ti pa so se jih ”otepali” in prosili: ”Samo še malo, čisto malo.”.

BeFunky Collage2
Ko enkrat začneš sestavljati, nočeš več prenehati. Tudi, če je že tema 🙂

 

Sestavljanke zahtevajo čas in osredotočenost. Radi jih sestavljajo moški in ženske, mladi in stari. Včasih se sestavljanje ustavi in začne se iskanje pravega koščka. Samo pravi: ”Če ti tam kjer si ne gre, poskusi drugje.” Ko dokončajo, ponosno in veselo občudujejo svoj izdelek. Lahko ga tudi uokvirijo in z njim okrasijo steno.

BeFunky Collage3
Sestavljanke za otroke. Kvalitetno preživet čas in mir zagotovljena. 🙂

 

Jaz bi bila takšnega darila zeloooo vesela! Pa ti? In ne pozabi: ”Vse je povezano. Košček si ti, koščki smo mi vsi.”

Več o sestavljenkah TUKAJ

11062040_929810340447218_5879348292071124748_o

 

 

Poglej tudi

Komentiraj