PRIDEŠ NA OBISK?

Besede, ki jih ne izgovorim ravno pogosto. Pa ne, ker si ne bi želela družbe, pa ne, ker ne bi imela časa, saj bi mi trenutno družba prijateljice prišla noro prav. Ne izgovorim jih, ker mi je nerodno. Naše majhno stanovanje ni NIKOLI zares pospravljeno. Če že nekako pospravimo vse iz tal in posesamo, pomijemo posodo… VEDNO, res vedno nekje leži en kup opranega perila, ki čaka, da ga bomo zložili. Z dojenčkom v hiši je tega še toliko več.

Ko se je Danijela (MAMI NA OFF) precej last minute najavila na obisk, me je tako zopet prevzel občutek veselja, ki se je mešal z občutkom nemiru. Kupi oblek vsepovsod. Če se takoj lotim zlaganja in likanja, mi bo vse skupaj vzelo vsaj 3 ure, kar je preveč. Iskreno, ne likam veliko, ampak sem zelo vestna z likanjem za dojenčka in pa seveda tistega perila, ki na nas čaka tako dolgo, da mi drugega ne preostane (kar je zelo pogosto). Likanje je celo eno mojih najljubših hišnih opravil, ampak vzame pa ogromno časa, ki ga nimamo.

Ko se tako odločam med likanjem in kavico s svojo prijateljico (in v glavi podzavestno iščem izgovor, da bi se nekako ognila obisku, pa se obenem vseeno družila), si zaželim, da bi imela čarobno napravo, ki bi enkrat za vselej opravila s temi kupi perila. Z vsemi, za vselej! 

In kaj naredi Danijela? Prinese mi najboljši možni približek. Stestiram lahko kar med kavico, ker je tako enostavno in hitro. Že tako jo imam rada, ampak tole je pa res vrhunsko! Nasmejali sva se kot še nikoli. Obisk z likanjem. Kdaj sva postali tako ”mamičasti”? 

Testiranje pametnega sistemskega likalnika Philips PerfectCare Elite, se je obneslo takole: 
– noro hitro je vse skupaj zlikano, en poteg zadostuje!
– srajce in oblekice lahko zlikaš kar na obešalnikih!
– ko se Ian zajoka, lahko odložim likalnik in me ne skrbi, da bi se kaj zažgalo (se sam ugasne)!
– ni se mi treba ukvarjati s temperaturo, ker jo likalnik prilagaja sam!
– ni se mi treba ukvarjati z dolivanjem vode, ker enkratno polnjenje zadostuje za 2h likanja!
– ker zazna občutljive tkanine, ne morem uničiti oblek!

Celotno likanje se je skrajšalo vsaj za 30%! Ian je ves čas prespal, z Danijelo pa sva lahko nadoknadili s tekočimi zadevami. 

Likalnik bo pri meni samo še do petka, ko ga v test predam Nini (Z ljubeznijo, Mama.). Čeprav se ne veselim tega, da likalnik ne bo več moj, se veselim ponovnega smeha in kavice s prijateljico. Mogoče pa ni slaba ideja tole… Kavica + likanje? Bi lahko postala redna stvar. Prijetno s koristnim, pa je :). 

Pametni sistemski likalnik Philips PerfectCare Elite je lahko tvoj, veš? Spremljaj Mami blogerke in z malo sreče boš z vrhunskim likalnikom likala prav ti (ali tvoj partner ;)). Sem ti kar malo ”fouš” 😉 Več o tvoji bodoči ljubezni: TUKAJ

Prave prijateljice na kavici zlikajo tvoje perilo 🙂 Bejba, ti si zakon! 

 

 

 

 

Poglej tudi

Komentiraj