POKUKEC: KAKO PRIHRANITI ČAS IN DENAR PRI NAKUPU KAKOVOSTNIH OBLEK ali MINI RAJ

Zima se je poslovila in spet je čas za zamenjavo Ninine garderobe. Lanske poletne oblekice so ji vse premajhne, potrebuje tudi sandalčke, pa kopalke pa kapico… Po prvem sprehodu skozi nakupovalno središče sem malo žalostna. Posamezne cene sicer ne izgledajo visoke, ko pa nabereš vse potrebno v košarico in zračunaš končno ceno… O joj! Da bi bilo vse skupaj še težje, so oblekice tako zelo luštkane. Ok, potrebno je malo bolj premisliti. Kaj zares potrebujemo? Eno kapico, par oblekic, majčk in hlačk, komplet spodnjih hlačk, 3 pare nogavičk, dvoje kopalke (za bazene) in kakšen bodi/pižamico. Ker vse skupaj traja že predolgo, me vse skupaj mine. Japanke številka 22 stanejo 16,50€??? Drugih tako majhnih pa itak nimajo. Ko preračunam še koliko mi po nakupu ostane, koliko potrebujemo za hrano in ko se spomnim, da bom drugo leto vse te oblekice in čevlje lahko spet pospravila v spodnji predal, odidem iz trgovine brez vsega. 

FullSizeRender
Izbrala sem prelepo oblekico in majhne japankice.

Naslednje jutro je že zgodaj vroče in takoj mi je žal, da nisem nakupila potrebnih oblek in sandalc. Spomnim se na izmenjavo oblek, ki jo organizirajo mamice in je super zadeva, a kaj, ko sem sama taka, da vse šparam za drugega otročka. Še malo razmišljam in se spomnim! Bivša sodelavka mi je povedala za eno super zadevo: spletna trgovina Mini Raj. V Mini raju prodajajo rabljene obleke kakovostnih blagovnih znamk. Skočim pogledat na njihovo stran. Že takoj mi je všeč urejenost strani. Živcirajo me namreč spletne trgovine kjer porabim 100 let, da najdem nekaj primernega. Par klikov in že se mi odpre. Enake japanke, rabljene, a le malokrat nošene, številka 22, za polovično ceno! Kopalkice tudi. Pa še prelepa oblekica OshKosh, ki jo bo lahko oblekla za rojstni dan. 

BeFunky Collage
V Mini raju lahko nakupiš kopalke, kopalne plašče, obleke in obutev za mamice in otroke, pokrivala in celo igrače.

Presenečeno ugotovim, da so ponudbo razširili tudi na ženska in nosečniška oblačila. Odlično! Še par klikov in v dobre pol ure sem opravila z nakupi (za vsak slučaj, ker sem bolj ”ziheraš” tokrat naročim samo par oblekic za Nino, da zadevo najprej preizkusim). Prihranila sem vsaj 50% denarja in vsaj 300% časa. Komaj čakam paketek. Poštar mi ga dostavi že takoj naslednje jutro. VAU! Obleke so tako lepo ohranjene, kot bi bile nove! 

FullSizeRender_1
Kopalke z zaščito. <3

Prepričali so me. Ideja se mi zdi enkratna. Poleg tega, da lahko hitro najdeš kakovostna oblačila za svoje otroke in tudi zase, lahko oblačila tudi prodaš. Na ta način se izogneš fotkanju oblek, izgubljanju živcev z objavami, komentarji, poštnino itd. Seveda, krasno je, če obleke podariš naprej in vsekakor to zelo podpiram. Na žalost pa si to še malokdo lahko privošči in vsem nam pride prav kakšen evro več. Obenem pa sem vesela, da lahko podpremo mlade slovenske podjetnice in nagradimo dobre ideje. 

header-logo

 

Vsem zelo toplo priporočam skok v Mini Raj za nestresno in kvalitetno nakupovanje (ali prodajo). 

Poglej tudi

Komentiraj