NAJLEPŠA DARILA ZA ŽENSKE (marec 2019)

Marec je mesec ženske ljubezni, ženske moči, ženske srčnosti in ženske čarobnosti. Praznujemo vse ženske, cel marec, še posebej pa 8. marca in 25. marca. Glede daril nismo posebej zahtevne, smo pa zelo vesele, če nas kdo malce pocrklja in nam da vedeti, da smo čudovite.

Tole je moj izbor daril za 6 različnih tipov žensk:

  1. ZA VEČNO ROMANTIČARKO
    Danes si ženske le redko vzamemo čas zase, a za večno romantičarko, je že majhna spodbuda lahko dovolj, da si nahrani dušo. Dišeča svečka, romantičen dnevnik in šalčka za topel čaj, bodo dovolj, da si bo vzela nekaj prepotrebnih minutk zase. In za te vam bo hvaležna.

Dnevnik Čas zame iz knjigarne Felix
Dišeče svečke iz trgovinice Okay.si
Šalčka Jana Fak Collection

2. ZA ŽENSKO, KI SLEDI SVOJIM SANJAM
Svojim sanjam sledijo najmočnejše ženske, ki težko priznajo, da česa ne zmorejo. Malo pomoči v obliki organizatorja, motivacijska šalčka in maska iz gline, da bo vedno sijala, bodo dovolj, da bo še hitrejša, še močnejša in še bolj čudovita.

Organizator Moje leto 
Naravna glinena maska iz trgovinice Okay.si
Šalčka by Rebeka Perko

3. ZA ŽENSKO NA RAZPOTJU
Ob toliko nasvetih, pritiskih in informacijah se ženske danes mnogokrat znajdemo na pomembnem razpotju. Naj grem levo ali desno, srce ali glava… Življenjska zgodba blogerke Rachel Hollis, motivacijska šalčka in dišeča maska za lase, bodo ženski na razpotju pomagale najti notranjo moč in sprejeti prave odločitve.

 

Rachel Hollis; Punca, zbrihtaj se! založbe Vida
Šalčka za kavo Čas za kavo
Zeliščna maska za lase Posestva Cvetka

4. ZA SUPERBIZI ŽENSKO
Ker je superbizi danes že skoraj sopomenka vsaka ženski, bodo Mamina (po)moč, prenosni lonček za kavo in dober deodorant razveselili večino žensk, ki jih poznate. Zakaj jim ne bi malo pomagali na njihovi čudoviti poti?

 

Rokovnik Mamina (po)Moč
Ecoffee cup iz trgovinice Okay.si
Naravni deodorant Posestva Cvetka

5. ZA OZAVEŠČENO SVETOVLJANKO
Ženske si poleg prizadevanja za lepše občutke vseh bližnjih, prizadevamo tudi za splošno lepši svet. Vrečka za sadje in zelenjavo, veganska indijska kuharica in naravi prijazen šampon, bodo razveselili tudi najzahtevnejše ženske.

 

Mrežasta vrečka iz Mia and Mika shop
Indijska kuharica Kurkuma in vanilija iz Nove kuhinje
Šampon Faith in Nature iz trgovinice Okay.si

6. ZA PRIPOVEDOVALKO ZGODB
Ne samo, da ženske rade govorimo, rade tudi pišemo. Nekatere pišemo bloge, druge svoje skrite dnevnike, spet tretje knjige. Z Zgodbo mnojega življenja lahko knjigo napiše vsaka ženska. Glavna junakinja: ona sama. Čudovito darilo, ki bo najprej v zabavo pisateljici, svojo pravo vrednost pa bo dobilo čez nekaj let, ko bodo zgodbo prebirali njeni vnuki. Pa pravnuki…

 

Zgodba mojega življenja
Domači čaj iz Posestva Cvetka
Šalčka by rebeka Perko

OBJAVA NI SPONZORIRANA! Upam, da vam pridejo ideje prav in da razveselite svojo prijateljico, mamico, sestro, teto, kolegico… Univerzalno darilo, ki si ga v mesecu marcu še posebej izkažimo vse ženske, pa je prijazen nasmeh, lepa beseda in NIČ obsojanja! Rade se imejte!

Poglej tudi

Komentiraj