Najlepša božična darila za otroka: MALI JUNAKI

Že odkar se je Nina rodila, sem komaj čakala, da bo tako velika, da bom lahko naročila knjigico Mali junaki. Tisti, ki jih še ne poznate: Mali junaki so knjigice v katerih je glavni junak vaš otrok! Ime glavnega junaka je torej enako otrokovemu, pa ne samo to, tudi izgleda čisto tako. Stvar je sila enostavna: izberete pravljico, ki vam je najbolj všeč, napišete ime otroka, uredite videz in za piko na i v knjigo napišete posvetilo.

Nina je letos končno tako velika, da lahko glavno junakinjo oblikujem po njenem izgledu, izbrati moram samo še pravljico. Kot naročeno, je letos božično pravljico za Male junake napisala moja najljubša pisateljica Desa Muck. Za to priložnost so Mali junaki organizirali prijetno druženje v Tivoliju, kjer so otroci lahko ustvarjali, poslušali pravljico in pogledali vse knjigice. NIna še ni čisto dojemala personaliziranja knjigh, a sem vedela, da ko bo v roki držalo knjigico s svojo podobo, da bo točno vedela za kaj se gre.

Mali junaki vedno poskrbijo za personalizirane pobarvanke. Nina je svojo pobarvala kar na sončku.
IMG_4943
Pravljico je otrokom prebrala kar avtorica, Desa Muck. Nina pridno posluša.

Komaj sem čakala, da knjigo naročim in priznam, da sem se pri ustvarjanju personalizirane knjige zelooo zabavala. Blond laski, modre učke, kakšno frizuro bo imela? Vsakič, ko sem kaj spremenila, sem lahko pogledala celo knjigo z novim popravkom in se odločila kako mi je bolj všeč. Tudi posvetilo mi je vzelo kar nekaj časa, saj sem se zavedala pomembnosti sporočila, ki ga bo imela za vedno. Končano. Sedaj pa nestrpno čakanje.

Nina je ta teden doma, ker ima vročino. Najprej sem ji hotela knjigico dati za Miklavža, a potem sem ugotovila, da je posvetilo napisano v imenu mene in njenega očija in da to ne bo šlo. Pa ni bilo samo to. Tako zelo sem bila neučakana, da sem se odločila, da ji knjigico pokažem kar danes. Usedli sva se na kavč, pogledali naslovnico in Nina je že sama od sebe rekla: ”To je Nina!”. Prebrala sem ji pravljico in ves čas je z nasmehom na ustih poslušala. Potem sem ji dala knjigico v roke. Ostalo lahko povejo edino slike:

Hihi, mami lej! To je Nina!

 

Sreča 🙂

Ja, tale knjigica se je definitivno uvrstila med najboljša darila za vsako priložnost. Tokrat božična, naslednjič kakšna bolj poletna. Priporočam 100%! Nasmeh na ustnicah in sijoče učke, zagotovljene.

(Hitro vsi na: http://www.malijunaki.si/, da boste še ujeli Božička ;))

Poglej tudi

Komentiraj