MAMINA MAZA PREIZKUŠA… Hotel Livada Prestige v Moravskih Toplicah

Ali poznate tisto situacijo, ko nekam greš in potem hočeš VSEM pokazat kako noro dobro je tam? No, tole je taka situacija! V hotel Livada Prestige v Termah 3000 smo se v zadnjem letu in pol vrnili že 4x.

Prvič smo tja na krompirjeve počitnice odšle jaz, moja mami in moja štirimesečna Nina. Drugič smo se vrnili za čez novo leto, v spremstvu očija, tete in dveh prijateljic. Aprila, za moj rojstni dan, pa je zraven prišel še deda (ki sicer zelo nerad zapušča zavetje svojega toplega doma ;)). Nazadnje pa smo bili konec avgusta. In vsi smo navdušeni!

DSC01199 - Copy

Sobe so velike, z dvema kopalnicama in veliko masažno kadjo (ki nam je, sploh prvič, ko Nine še nismo kopali v bazenu, prišla zelo prav). Pa tudi meni, mladi mamici, je privatna kad s termalno vodo in masažo zeloooo pasala, ko je Nina zaspala zraven v posteljici, (ki jo je sicer potrebno doplačati, ampak ok, je vredno). Sobe so čiste, vsak dan pospravljene, brisač je dovolj – dobiš tudi kopalni plašč!, šampončki in mila na svojih mestih. Zakonske postelje so velike, televizija malo manj, v sobi so še mini bar, sef, omare, predali, kavč -dvosed, pisalna miza in velik balkon z dvema lesenima ležalnikoma. Priporočam pogled na zunanji bazen in golf igrišča, čeprav tudi na drugo stran ni slabo – sploh za novo leto, ko je čas za ognjemet! Do sob te pripelje stekleno dvigalo, ki ponuja odličen razgled, s prtljago pa ti pomaga prijazni gospod (kar je v primeru, da potuješ z majhnim otrokom še kako zelo koristno).

IMG 1583

Ko se lepo ”razkomotiš” (beri: spremeniš sobo v uporabno a zabavno, udobno, polpospravljeno, igračk in pleničk polno bivališče za dojenčka, zimproviziraš ”previjalno mizo”, natlačiš mini hladilnik s kašicami (ne jim povedat, to se ne sme!), oba preoblečeš v kopalke in kopalni plašč, stlačiš ”stvari za na bazen” v ogromno torbo in se z vozičkom zmagoslavno odpraviš sproščanju naproti), je čas za uživanje. Velik notranji bazen, otroški notranji bazen s toboganom, zunanja toplejši in hladnejši bazen, zunanji bazen s termalno vodo, zunanji otroški bazen in dežela savn. Vse to vam je na voljo! In kar je najlepše: nikoli ni gneče! Z nastanitvijo v hotelu Livada Prestige so ti namreč na voljo vsi bazeni v Termah 3000. To pomeni, da tisti z malo večjimi otroki odidejo na kopanje v Terme 3000, kjer so tobogani, več bazenov in več dogajanja, golfisti zavzamejo golf igrišča, športniki se poslužijo fitnessa, turisti radi odidejo na izlet v okolico, nekaj se jih savna, mi in še nekaj podobno mislečih pa zakraljujemo na bazenih hotela Livada. Voda je tooopla, ozračje tudi. Ležalniki so super udobni in veliki, prostora je dovolj. Povsod. Tu preživimo vsako dopoldne in popoldne, včasih še čas pred zajtrkom in čas po večerji. Zelooo sproščujoče! Popoln mir!

DSC01181

Nina uživa 100 na uro. Velik otroški bazenček s toboganom in zabavnim tjulenčkom je ves njen. Vanj stresemo vse njene igračke in ona se igra in igra. Tudi zunanji otroški bazen ji je všeč. Le kako ji ne bi bil, če pa sredi njega čepi velika žaba J. Ko postane utrujena, jo zavijemo v brisačke in malo zapeljemo z vozičkom. Prostora in miru je dovolj.

FullSizeRender (2)

Prijetno utrujeni se odpravimo na večerjo. Večerja je samopostrežna. Bifeji so zelo lepo razporejeni, da je celotna stvar lepo pretočna. Izbira je pestra, moderna, jedi so zelo okusne. Všeč mi je, ker je vedno na izbiro nekaj lokalnega. Dve juhi, nekaj hladnih predjedi, solatni bar, glavne jedi in priloge, siri različnih vrst in sladice (kjer nikoli ne manjka prekmurska gibanica). Hrana ni monotona, kot zna v  toplih bifejih biti, vse je sveže in izvrstno pripravljeno. Nina ima svoj stolček in sploh ne ve kaj bi najprej pojedla J (na srečo si še ne more sama izbirati, če ne bi verjetno imeli polno mizo vsega.) Enako je za zajtrk. Izbira je…VAU! Sveže sadje, suho sadje, oreščki, musliji, vse vrste kruha in peciv, penina!!!, sokovi, kava, čaji, salame, siri, zelenjava na žaru, gobice v kisu, skuta, odličen prekmurski zajtrk in še jajca, omlete in palačinke, ki jih vse pripravljajo pred tvojimi očmi, po tvojih željah. Brez besed. Odličen začetek dneva.

Terme 3000 so super za otroke! Vsi hoteli so med seboj povezani s hodniki. V hotelu Ajda je tudi velika otroška igralnica, v kateri je na izbiro veliko zanimivih igrač (za dve uri zanimivih igrač… ”Nina, pridi gremo.” Nina: ”Neeeee!”). Za animacijo v termah skrbi Štrk Viki, ki otroke zabava skozi različne delavnice. Tudi okolica hotelov je prijetna za sprehode z otroki. Če bi pa radi šli še malo naokoli, vam toplo priporočam Tropski vrt v Dobrovniku, Mlin na Muri in Bukovniško jezero.

IMG 1722

O Livadi Prestige bi vam lahko še dolgo pisala, ker je zaenkrat naša najljubša počitniška destinacija in jo res priporočam vsem. Saj vem, Moravske Toplice verjetno niso najbližje terme, ki jih lahko izberete in cena hotela Livada Prestige se vam bo najprej zdela previsoka. Vendar ko pomislite kaj vse dobite za ta denar – dva res vrhunska obroka, privatno kopel, svoj balkon z ležalniki, celodnevne kopalne karte za vse bazene, kopalne plašče, vstop v savne in fitness, penino in jagode že za zajtrk, predvsem pa mir, sprostitev in udobje na zasluženem počitku – je res vredno! Pa P.S. vedno se najde kakšna akcija ;)!

(objava ni sponzorirana in predstavlja subjektivno mnenje avtorice)

Če vam je bil zapis všeč, glaujte za blog Mamina maza in z malo sreče bo VIKEND PAKET ZA DVE OSEBI vaš: SODELUJ TUKAJ

SOBE

BAZENI

OTROCI

TROPSKI VRT in BUKOVNIŠKO JEZERO

Poglej tudi

Komentiraj