MAMICA PREIZKUŠA… Spletno nakupovanje in MALA-MALI.SI

Moram priznati, da nisem ravno poznavalka spletnega nakupovanja. Edina spletna trgovina v kateri sem do sedaj kupovala je bila Amazon.  Nakupovala pa sem samo knjige. Da bi nekaj kupila preko spleta v Sloveniji, kjer grem lahko zadeve pogledat in prijet v roke, se mi je pravzaprav zdelo nesmiselno. Dokler nisem dobila hčerke. Od takrat sva s partnerjem večkrat razmišljala o nakupovanju od doma, tudi kar se živil tiče (sva ugotovila, da bi verjetno tudi kar nekaj prihranila na ta račun. Časa in denarja!). Ampak navada je železna srajca in še sedaj hodim vedno v isti supermarket, iste otroške trgovine in iste trgovine z oblačili ter tako izgubljam čas (in velikokrat tudi živce).

Prejšnji teden pa sem prvič poizkusila spletno nakupovanje. V bistvu je bil splet okoliščin ta, ki me je privedel do tega. Nujno smo potrebovali nov jedilni set za Nino – kozarček, ki smo ga imeli do sedaj, smo morali odnesti v vrtec, krožniček smo nekje založili (nimam pojma kako!), skledica pa ena tako ni nikoli dovolj. Ponavadi bi pač vse skupaj kupila v supermarketu, tokrat pa je Nina zbolela. Tri dni je že imela visoko vročino in ni mogla v vrtec. Bila je doma in počivala, jaz pa sem želela biti ob njej. Ko je zaspala, sem zato izkoristila priložnost in šla na splet pogledat, če lahko jedilni set kupim preko spleta.

V iskalnik sem vpisala spletna trgovina za otroke. Uff, sploh nisem vedela, da jih je toliko. A vse to lahko kupim? Tako velika izbira in v miru lahko primerjam cene? Vau 🙂 Začetna navdušenost me je malce minila; nekatere trgovine imajo (pre)ogromno izbiro, po drugih malo težko brskaš, ker so izdelki kar nametani vse povprek, moti me, če gledam nekaj, pa vse okoli utripa nekaj drugega, skrbela me je tudi kvaliteta in rok dostave. Zadeve se moram lotiti drugače. Najprej sem v nekaj skupinah mamic vprašala katere trgovine uporabljajo in priporočajo. Malo sem pobrskala po navedenih in odprl se mi je bolj prijazen svet. Najbolj me je prepričala trgovina Mala-mali.si. Bila je tako pregledna! Izdelki so končno logično povezani med sabo, cene so lepo vidne in ko brskaš med izdelki, te drugi ne motijo :). Mala-mali je spletna trgovina, ki ponuja izdelke z motivi risanih junakov. Na zavihku ”izberi svojega junaka” sem izbrala Pujso Pepo, saj je Nina že kar nekaj časa čisto nora nanjo. Vsak dan pogleda eno njeno risanko (in čisto nobene druge! Nikoli!). Odprlo se je mnogo izdelkov in med njimi tudi…set posodic! Kozarček, krožniček in skledica. S Pujso Pepo! Takoj sem vedela, da je to to! Naročila sem, plačala in čakala.

Zanimalo me je, kako bo vse skupaj izgledalo in kdaj bom dobila paket. Že isti dan popoldan me je klicala neznana številka. Oglasila sem se in prijazni gospodič mi je povedal, da ima zame paket in da ga zanima, če bom jutri zjutraj ob osmih doma. Tako hitro to dobim?!? Bom doma, komaj čakam. No pa nisem bila. In tukaj pride na vrsto velika zahvala gospodiču in pa tudi trgovini, ki je očitno najela odlično dostavno službo za zmedene mamice kot sem sama. Tisti dan sem imela namreč jutranji tečaj angleščine in prišla domov 15 čez 8. Nina in njen oči pa sta spala in nista odpirala. In gospod me je počakal. In bil še prijazen povrhu. <3

Nina se je zbudila in zagledala set posodic. ”Pujta Pepa! Pujta pepa!” (glej slike! :)) Komaj sem ji dopovedala, da bo treba posodice najprej oprati v pomivalnem stroju. Kako je čakala kosilo! Pojedla je vse, do zadnjega, saj je hotela videti celo Pujso Pepo 🙂 In tako je že ves teden. Odličen nakup!

Spletnega nakupovanja se bom od sedaj naprej večkrat poslužila in res sem navdušena nad tole spletno trgovino. Zagotovo se še vrnem!

Poglej tudi

Komentiraj