Ko nekaj z veseljem deliš med Slovence

Odkar imam Mamino mazo sodelujem s kar nekaj čudovitimi slovenskimi podjetniki, ki se trudijo s svojimi idejami, pridnimi rokami in mnogimi neprespanimi nočmi navdušiti slovenski trg z lastnimi unikatnimi izdelki. Seveda Slovenci nismo od včeraj in ne kupimo več vsake zgodbe 😉 Mamica, ki je po porodniškem dopustu ostala brez službe, par, ki se je odločil uživati življenje, moški, ki je fenomenalno plačano službo raje zamenjal za nekaj, kar počne iz srca. Slišano milijonkrat. Uspeh? Kratkoročen. Vsake toliko pa se najde nekdo, ki poleg vsega tega truda, časa in boja, vidi dlje.

Anja in Martin Blazinšek sta me navdušila. Z vsem. S svojim profesionalnim pristopom, s svojo čudovito spletno stranjo, s svojim jasno začrtanim planom in seveda z Anjinimi čudovitimi izdelki. To, da sta zraven še izredno simpatična, je samo še dodaten plus :). Prepričala sta me do te mere, da sem se odločila, da ju s svojimi objavami podprem, saj se mi zdi, da predstavljata točno tisto piko na i, ki večini zmanjka. Ustvarjata pod imenom Owlie Bowlie, njun zaščitni znak so mašnice za deklice, po novem pa tudi modni metuljčki za dečke, saj sta želela na trg prinesti nekaj novega: primeren modni dodatek za fantke (Končno! A ne?).

owliebowlie-packaging

Po čem se ločita od ostalih podobnih ustvarjalcev? Po tem, da sta se zadeve lotila na ”all in”. Ne prodajata samo preko FBja, ampak sta vložila znanje, čas in denar v spletno stran (Čeprav vsi vemo, da to Slovence že takoj prestraši. Medtem, ko sem jim cena na FBju pod slabim kotom slikane mašnice zdi čisto ok, izpade profesionalna fotografija z jasno napisano ceno, za katero ni treba na ZS, zastrašujoča.). Za ambasadorko sta izbrala znano mlado mamico Ano Klašnja, ki ne bi mogla biti primernejša. Za vsak izdelek sta poskrbela, da pride v lični darilni škatlici, ne v črni vrečki, zavit v polivinil. Z 20.11. pa sta napovedala izid NOVE KOLEKCIJE. V nulo!

owliebowlie-ana-klasnja-and-2-boys-bow-ties-fb-post
Ana Klašnja je poosebljena pristna eleganca. Tako kot nova kolekcija Owlie Bowlie.

Res se veselim nadaljevanja te zgodbe in Owlie Bowlieju želim veliko sreče tako z novo kolekcijo kot na novi poslovni poti. Vam, dragi moji bralci, pa želim veliko užitkov ob iskanju prav posebnega božičnega darila, ki poleg svoje praktične vrednosti vsebuje še vso energijo in ljubezen ustvarjalke. Naj modni metuljčki vseh oblik in barv preplavijo Slovenijo. Povej naprej 😉

Preišči čudovito kolekcijo po ugodnejši ceni

Objava ni sponzorirana!

Poglej tudi

Komentiraj