Kam z otroki na poletne počitnice v Sloveniji?

Slovenija je čudovita dežela, ki ponuja vse od morja do gora in še vse vmes. Mi imamo radi točno to: nekaj vmes. Pri morju še vedno prisegamo na Korčulo, od gora pa nam je najljubša Kranjska Gora 😉 Tisto nekaj vmes pa je pisana ravnica, pravljična dežela prijaznih ljudi in dobre hrane, prostor, kjer se cedita med in mleko, kraj neskončne zabave za otroke in neskončne sprostitve za starše. 

V Prlekijo smo se prvič podali lansko leto, konec junija. Smo rekli, da bomo poskusili še kaj drugega kot Moravske toplice, ki so naša prva izbira že vse od Nininega rojstva. Ko smo prispeli pred kompleks, smo najprej opazili, da je vse tako zelo domače. In tako zelo sredi narave. Potem pa smo skozi dopust ugotovili, da so Terme Banovci res idealne za družine z majhnimi otroki. Zunanji bazeni so ravno dovolj veliki, da si starši lahko privoščimo sproščen počitek, saj imamo nad vsem dober razgled. Med obroki imajo otroci na voljo nižjo mizo, polno dobrot in si lahko sami izberejo, kaj bodo jedli. Savne in nočno kopanje, so pika na i.

Najbolj od vsega pa nam je že dvakrat v spominu ostal Gusar Edi. Kdor ne ve, kdo je Gusar Edi, ne ve NIČ! Gusar Edi je zakon! Gusar Edi je najboljši animator vseh časov ever na vsem svetu. Otroke (in starše, če smo popolnoma iskreni) potegne v svojo dobro premišljeno animacijo, ki niti slučajno ni samo animacija. Je zgodba, je učenje, je življenje. ”Enkrat gusar, vedno gusar!” so se drli vsakič, ko so se zbrali na kupu. Najprej gusarski krst, potem gusarska malica, kot je še ni bilo, gusarske igre, gusarski sendvič, gusarske vrednote. Pravil ni, oz. so. Gusarska 🙂 Otroci so se imeli takooo zelo dobro, tako so bili ponosni, zadovoljni, samozavestni in srečni, da jih je bilo veselje opazovati.

Gusarski krst:

Gusarska malica:

Če si želite noro zabavnega, a hkrati noro sproščujočega oddiha, priporočamo Terme Banovci in obljubimo, da boste nadvse zadovoljni! ”Enkrat v Banovce, vedno v Banovce!” 😉 

Bo tale mlada dama primerna za gusarja?

 

Bo, če prestane gusarski krst!

 

Otroci, pardon, gusarji, si bodo sami spekli malico.

 

A je že pečeno?

 

Same dobrote!

 

Gusarske skrivnosti.

 

Gusarski zaklad. VAU!

 

Gusarska pravila: Kdor pride prej na cilj v vreči za krompir, je zmagovalec. 🙂

 

Mi smo strašni gusarji!

 

Kooook so močni 🙂

 

Gusarski sendvič. <3

Za neskončno zabavo in super poletne počitnice, kliknite tukaj: TERME BANOVCI 

Poglej tudi

Komentiraj