4 STVARI, KI BODO POLEPŠALE VAŠA POTOVANJA Z OTROKI

Ko odhajate na daljšo pot z majhnim otrokom, je to lahko zelo naporno. Teh 5 stvari vam lahko pot polepša, če potujete z avtom, avtobusom, vlakom ali letalom <3

1. Junkie organizator

junkie_us

“Junkie” je čudežna škatla, ki bo za vedno spremenila red v vašem avtomobilu: organizirano bo shranila vso navlako in hkrati zabavala vaše otroke. V poseben nosilec vpnemo tablični računalnik, do katerega lahko hkrati dostopata oba otroka na zadnjih sedežih, igrata igrice ali gledata risanke oz. filme. Dve preklopni mizici sta namenjeni tako za prigrizke kot za igro, Junkie pa vsebuje tudi dve priročni držali za kozarce. V razširljiv predal lahko pospravite tako malico kot navlako vaših otrok, v pomoč pa vam bo vrečka iz blaga, ki se lepo prilega predalu in omogoča enostavno prenašanje. Vrečka ima dva prekata, eden od niju je temperaturno izoliran in omogoča hrambo malice. Junkie je izdelan iz trpežne plastike in ga preprosto pripnemo z varnostnim pasom na srednji sedež ter tako zavarujemo v primeru trka.

2. Sneck potovalna blazina

sneck_mala

Potovalna blazina s polnilom iz mikro zrnc in prevleko iz prijetnega materiala nudi oporo malčkovi glavi in vratu ter tako omogoča popolnoma udoben spanec. Blazina Sneck je idealna za potovanja z avtomobilom, avtobusom ali letalom in se s pomočjo ježka zlahka pritrdi na naslonjalo sedeža – tako bo blazina vedno ostala na mestu, vaš otrok pa bo udobno dremal. Blazino lahko tudi zvijemo v vzglavnik, priročen stranski žep pa omogoča, da vanj pospravimo mp3 predvajalnik, sladkarije ali druge male skrivnosti.

3. Jeklene posodice in stekleničke ORGANIC KID

organicKidZ_Set_Za_Princeske2

Da bosta hrana in pijača ostali mrzli.  OrganicKidZ so bili prvi, ki so začeli proizvajati termalne stekleničke iz nerjavečega jekla. Te flaške so narejene iz visoko-kvalitetnega dvoslojnega jekla, ki omogoča, da vsebina jeklene stekleničke ostaja VROČA ali MRZLA do šest ur in več. Nič več ne bo skrbi s tem kako pogreti ali ohladiti vaše mleko ali mlako v prahu in skrbi s tem kako kako priti do čiste in zdrave vode, ko niste doma.

4. Igralna torba 

226-pirate-ship

Da otrokom na poti ne bo dolgčas, vzemite sabo igralno torbo. Super lahke, mehke, prenosne igrače, ki spodbujajo igro vlog in poskrbijo za ure in ure domišljijske igre. Poleg igrače dobite prenosno vrečo, v katero lahko vse skupaj pospravite in odnesete. Na voljo imate različne torbe: živalski vrt, cirkus, gusarsko ladjo, grad, indijanski šotor, dobre vile in druge. In še ena super novica: igračo lahko operete 😉

Objava ni sponzorirana! Klik na ime izdelka vas popelje do trgovine.

Poglej tudi

Komentiraj