V Termah Banovci je poskrbljeno za vse. Za vsakega družinskega člana se najde nekaj, kar mu bo v spominu ostalo še dolgo. Otroci imajo fenomenalno animacijo, vsi smo deležni čudovitih bazenov in odlične hrane, mamica in očka pa si lahko privoščita nekaj, česar na prvo žogo niti nista pričakovala. Dve uri čistega miru in sproščanja v apartmaju Gozna vila.

Res, da sva z Urošem v Gozdno vilo odšla sredi belega dne, ko je bila Nina na animicaji in je z Gusarjem Edijem pekla kruh, a občutek je bil vseeno tak, kot da imava zase cel večer. Večer zato, ker je celoten apartma obdan z lesom. Les tako zastre tudi balkon. Pritajena svetloba, romantična glasba, prigrizki (s prleško gibanico), steklenica Huga, vodna postelja in jacuzzi. Zakon. 2 uri, ki pomenita veliko več kot to. Če imata le možnost, je tole nujno potrebno izkoristiti!

Ko se nasloniš na posteljo in ugotoviš, da je vodna. Še ene ureničene sanje. Hihi 🙂
Vse v lesu <3 .
Jacuzzi in Hugo.

Mamica 6 letne navihane Nine in malčka Iana, blogerka, učiteljica in inštruktorica Plesnega pilatesa. Želim si, da bi na Mamini mazi vsaka mamica našla oporo, podporo in ljubezen, ki si jo lahko med sabo nudimo le mamice.Poglej tudi

Naroči se
Obvesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
Prikaži vse komentarje